Politica de confidențialitate
1. OPERATORUL DE DATE

SEPTEMBRIECANDVA S.R.L., cu sediul social în Cluj Napoca, Aleea Scărișoara, tel: o746105982, CUI 39503300, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/2622/2018, are ca scop să aducă la cunoștința clienților săi faptul că activitatea desfasurată în baza Codului CAEN 3212 “Fabricarea bijuteriilor și articolelor similare din metale și pietre prețioase” se desfășoară în conformitate cu cerințele Regulamentului UE 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (modificată si completată).

SEPTEMBRIECANDVA S.R.L. administrează datele cu caracter personal furnizate de clienții sai (denumite și “persoane vizate”) în condiții de deplină siguranță și numai pentru scopurile specificate.
2. COLECTAREA DATELOR PERSONALE
În timp ce ne vizitezi website-ul, vom urmări:
-produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
-locație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare
-adresă de livrare: îți vom cere s-o introduci, astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și să ți-o trimitem!
De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru.
Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:
-îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
-îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
-procesăm plățile și prevenim fraudele
-îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
-îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.
În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.
În cazul în care refuzați ne transmiteți datele corecte, ne vom afla în imposibilitatea de a procesa și onora comanda dumneavoastră cu privire la serviciile ori produsele noastre. Deasemenea, nu vom putea furniza nici informațiile despre un anumit produs, dacă ați solicitat acest lucru.
Vom respecta întotdeauna legislația română dar și europeană cu privire la protecția datelor cu caracter personal, indiferent de modul în care ne-au fost transmise (prin email, telefonic, formular de contact, formular de comandă).
3. FURNIZAREA DATELOR ESTE
-voluntară, fără a avea în vedere încheierea ulterioară a unei relații comerciale
-obligatorie, în vederea achiziționării serviciilor sau produselor noastre și implicit, pentru încheierea unei relații comerciale și a înregistrării fiscale a acesteia, inclusiv a facturării
-opțională, pentru primirea diverselor mesaje publicitare (campanii, promoții), newslettere. În cazul în care nu sunteți de acord cu transmiterea datelor în acest scop, nu înseamnă nu puteți beneficia de serviciile ori produsele noastre.
4. ÎN CE SCOP PRELUCRĂM DATELE PERSONALE
-datele dvs. vor fi prelucrate numai în scopurile menționate la punctul 2. din această informare
n situația în care datele dvs vor trebui prelucrate în alte scopuri decât cele prezentate la punctul 2, veți fi informatînainte de a le prelucra, iar acestea vor fi prelucrate numai cu acordul dumneavoastră.
5. CE PARTAJĂM CU ALȚII

Nu trimitem datele dumneavoastră personale unor terțe părți pentru a fi utilizate în scopuri comerciale. Informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către SEPTEMBRIECANDVA și sunt comunicate doar terților furnizori și partenerilor implicați in mod direct sau indirect in procesele aferente scopurilor mai sus menționate (furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii de procesare plăți etc.).

6. COOKIE-uri
-cookie-urile sunt fragmente de informație pe care website-ul le transferă utilizatorilor pentru a putea ține evidență. În timp ce aflați pe un website, cookie-urile salvează preferințele dumneavoastră și astfel fac navigarea pe web mai ușoară. Majoritatea website-urilor folosesc cookie-uri. Acestea nu sunt folosite pentru stocarea informațiilor personale, ele ne arată cum și când vizitatorii folosesc website-ul, și ne ajută vedem care sunt zonele populare și care nu sunt
-folosim cookie-uri (texte speciale) pentru o bună evaluare a comportamentului utilizatorilor pe website-urile noastre în scopul oferirii serviciilor de marketing în mod corect și pentru ca dvs. puteți beneficia de toate facilitățile website-ului pe care îl vizitați, informațiile pe care le colectăm prin cookies și gif-uri transparente pentru a crea un “profilal preferințelor dumneavoastră.

-cookie-urile pot fi dezactivate folosind preferințele browserului. Astfel, puteți seta browser-ul refuze toate cookie-urile sau indice atunci când un cookie este trimis. Însă, în cazul în care cookie-urile sunt dezactivate, informăm este foarte posibil ca anumite funcționalități ale website-ului nu poată fi folosite ori aibă o viteză de încărcare foarte lentă.

7. CE DREPTURI AVEȚI
-dreptul de acces la datele personale pe care le avem despre dumneavoastră
-dreptul la rectificarea datelor eronate sau incomplete pe care le avem despre dumneavoastră
-dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanțe („dreptul de a fi uitat”)
-dreptul la restricționarea prelucrării, în anumite situații
-dreptul la portabilitatea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii
-dreptul la opoziție și drepturi cu privire la procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri
-dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare
-dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal
-dreptul la o cale de atac judiciară
-dreptul de a fi informat de către operator cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină)
8. SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Dacă aveți întrebări, sugestii, reclamații sau orice solicitări cu privire la prelucrarea datelor personale, ne puteți contacta pe adresa de email contact@septembriecandva.ro

Plângeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Niciun produs în coș.