SeptembrieCândva a apărut cu intenția de a oferi o opțiune pentru cei care apreciază și pun valoare pe bijuteriile realizate în întregime handmade.

@septembriecandva-9250770
Produsele disponibile în acest magazin sunt sincere, perfecte prin imperfecțiunea lor și a urmelor de pe ele ce stau ca mărturie a procesului de producție manual, fără scule sau utilaje performante, capabile de o producție de serie, implicit sterilă. SeptembrieCândva este un continuu proces de învățare animat de dorința de autodepășiere, departe însă de intenția de a simplifica munca prin scurtături menite să crească profitul. O autodepășiere în sensul renunțării la cât mai multe facilități moderne, aducând producția la un nivel rudimentar dar plin de suflet.
Salut! Numele meu este Cătălin Spînache iar SeptembrieCândva reprezintă modalitatea mea de a mă dezvălui lumii. După lungi și frustrante căutări, am ajuns aici, pe acest drum, fără însă a-l căuta în mod explicit. Nu am un trecut pregătitor pentru asta, experiența mea actuală se datorează unui spirit autodidact și curios, iar cărțile de specialitate stau la baza învățăturii mele. Nefiind un răsfățat al vieții, am încercat să compensez acest neajuns prin muncă asiduă și prin acceptarea tuturor oportunităților de a-mi îmbogăți experiența personală. Sunt un om imperfect, dornic de a deveni mai bun, iar această pornire se reflectă în produsele pe care le realizez.
@septembriecandva-7210818

Nu ai niciun produs în coș.